Regio

Team Atlas Sport wandelt voor de Hartstichting

Zaterdag 10 april liepen bijna 90 wandelaars vanaf sportschool Atlas Sport in De Wijk de Hartstocht, een wandeling van 30 kilometer. De wandeling markeert de start van de Week van de Hartstocht, waarin heel Nederland in beweging komt voor gezonde harten. Bewegen is essentieel voor de gezondheid. Daarom blijft Atlas Sport, juist ook in deze tijd, sporten en bewegen stimuleren en mogelijk maken.

De route die Atlas Sport had uitgezet, voerde de wandelaars eerst langs de beroemde holwortel en vervolgens door het Reestdal, tot bijna in Balkbrug. Een prachtige wandeling; gelukkig werkte het weer mee, het was uitstekend wandelweer. De wandelaars konden op diverse plaatsen genieten van koffie, thee en lekkers, aangeboden en verzorgd door Atlas Sportcafé. Het lunchpakketje werd aangeboden door Coop de Wijk en café-restaurant Poortman voorzag de wandelaars voor hun laatste etappe van een heerlijke én gezonde gold milk.

Veel wandelaars werden bij hun terugkomst bij Atlas Sport in de bloemetjes gezet door trotse familieleden. Door Atlas Sportcafé werd ter afsluiting nog een drankje aangeboden om te proosten op de geweldige prestatie. In totaal liepen de wandelaars een mooi bedrag bij elkaar voor de Hartstichting: ruim 3.500 euro!

Foto Atlas Sport