Gemeente

Werkzaamheden Steenwijkerstraatweg

Vanaf maandag 29 april tot en met vrijdag 17 mei is de Steenwijkerstraatweg afgesloten voor gemotoriseerd ver[1]keer tussen de Galgenkampsbrug en de Zomerdijk. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen er wel langs.

Werkzaamheden
Nieuwveense Landen krijgt een netverzwaring. De firma Siers boort daarom in opdracht van Enexis onder de Drentse Hoofdvaart door vanaf de Steenwijkerstraatweg naar de Ceintuurbaan. Gemeente Meppel voert tijdens de afsluiting onderhoud uit aan de Galgenkampsbrug.

Sluiproute dicht en verkeerslichten
Om sluipverkeer via de Watertorenbuurt te voorkomen sluiten wij de ook de Cornelis Houtmanstraat en de Galgenkampsweg af voor autoverkeer aan de kant van het centrum. Op de kruising Zomerdijk-Steenwijkertraatweg staan verkeerslichten die voor filevorming kunnen zorgen.

Fases
De Steenwijkerstraatweg wordt in fases in delen afgesloten. De afsluiting van de Steenwijkerstraatweg vanaf de Galgenkampsbrug tot aan de Zomerdijk is het begin. Deze fase duurt 3 weken. Daarna volgt het deel vanaf de Zomerdijk tot aan de rotonde Watertoren. Deze fase duurt ook 3 weken. De werkzaamheden vinden plaats tot en met 7 juni.

Kijk voor de planning en voor meer informatie op www.meppel.nl/steenwijkerstraatweg.

Tekst/foto Gemeente Meppel