Nieuws

5 Koninklijke Onderscheidingen in de gemeente Meppel

Vandaag, 26 april, is het de dag van de Lintjesregen, de Algemene Gelegenheid tot verlening van Koninklijke Onderscheidingen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning. In Meppel zijn door de Burgemeester, de heer R.T.A. Korteland, Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan vijf personen die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. De decorandi zijn:

– Mevrouw G.P. Eslenaar uit Meppel, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Mevrouw is vrijwilliger bij het Stedelijk Museum Meppel. Zij doet dit sinds 1987.
– De heer K.A. Vanger uit Meppel, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Meneer is sinds 1975 vrijwilliger molenaar bij de vereniging Molenaars.
– De heer T. Sanders uit Meppel, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Sinds 2004 is meneer vrijwilliger bij de Voedselbank Zuid-West Drenthe. 
– Mevrouw K. Faber-Been uit Nijeveen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Mevrouw is sinds 1992 vrijwilligster bij de Stichting SIV
– Mevrouw M.J. Tiggelman uit Meppel, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Mevrouw is sinds 1997 de oprichter en drijvende kracht van Kindercircus Okidoki.

Cheryl Groen/ foto Leo de Harder