Sport

Maak kennis met rugby in de gemeente Meppel

Het WK rugby kan je niet gemist hebben, wat een spektakel, snelheid en kracht. De kinderen in de gemeente Meppel hebben de kans om kennis te maken met deze stoere sport. Onder leiding van toptrainers leer je in 4 trainingen de basis van deze geweldige sport waar kameraadschap, discipline en plezier centraal staat.
Meppel Actief en Rugby Nederland, ondersteund door The Big Stones, organiseren 4 kennismakingstrainingen rugby op het trainingsveld bij Alcides. De trainingen worden gegeven door top rugbytrainers

De trainingen starten op woensdag 5 februari tot en met 4 maart 2020. Groep 3/4/5 trainen van 15:00 – 15:45 uur en groep 6/7/8 van 16:00 – 16:45 uur. De kosten zijn gratis wanneer je een eigen mondbitje hebt anders is de deelname €5,- voor het mondbitje. Tijdens deelname is een mondbitje verplicht in verband met eigen veiligheid. Er is geen training in de voorjaarsvakantie. De trainingstijden zijn onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal deelnemers. Wil jij ook kennismaken met de rugbysport? Meld je aan via www.meppelactief.nl/agenda.

Foto Big Stones 2019