Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland

Het NK Veiligste Chauffeur 2021 gaat vandaag officieel van start. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag. De finale van het NK Veiligste Chauffeur vindt plaats op zaterdag 25 september op het TT Circuit van Assen.

Afgelopen jaar kon het NK Veiligste Chauffeur geen doorgang vinden door de coronapandemie. Dit jaar gaat het NK wel van start. Vanzelfsprekend zal de finale in Assen volledig ‘coronaproof’ worden georganiseerd.

Tijdens het NK Veiligste Chauffeur nemen vrachtwagenchauffeurs het tegen elkaar op. Het NK begint met een online fase met kennisvragen en reactietests. De beste 25 chauffeurs kwalificeren zich voor de finaledag. Op het TT Circuit in Assen strijden de finalisten om de titel door onder andere enkele uitdagende praktijkproeven af te leggen.

Meer informatie over het NK Veiligste Chauffeur kunt u vinden op de website https://www.tvmawards.nl/

Foto Vrachtwagenchauffeur Martin Kolff wordt gehuldigd als winnaar van het NK Veiligste Chauffeur 2019 door ambassadrice Hélène Hendriks en Arjan Bos, CEO van TVM verzekeringen.