Pelgrim: Beleef de verrassende muziekwandeling in de natuur

Samen met Lotte Pen, saxofonist en componist, hebben we mooie locaties uitgezocht om Pelgrim mogelijk te maken. Kom genieten van deze verrassende muziekwandeling in de natuur. Zondagmiddag 5 september bij landgoed de Horte in Dalfsen en zaterdagmiddag 11 september bij bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug.

Je wandelt een prachtige route, 3 à 4 km, door de natuur met ieder een koptelefoon waarop de speciaal door Lotte Pen gecomponeerde muziek samen gaat met de omgeving. Je wandelt, luistert en beleeft de muziek en natuur op een bijzondere manier. Aan het einde is de apotheose een live concert van Lotte die de muziekwandeling compleet maakt.

Bij de uitvoer van de excursie hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We hanteren de maximale groepsgrootte, aanmelden voor deze muziekwandeling is noodzakelijk en kan via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten.

Tickets voor de wandeling inclusief het affluitende live concertje in de natuur kosten €15,-. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarin de exacte startlocatie en tijd.

Foto Wim Sneller