Jongerenwerk pakt uit met ‘De grote december quiz’

Op vrijdag 11 december pakt het jongerenwerk van Welzijn MensenWerk uit met een grote quiz. De quiz wordt uitgezonden via een livestream (YouTube). De jongerenwerkers van Westerveld, Zwartewaterland en Meppel hebben de samenwerking gezocht met de jongerenwerkers van Sam Welzijn en Young de Wolden. In samenwerking met Ronald Buld, van MultiBuldti, staat er een professionele leuke quiz klaar. De vragen zullen gesteld worden de jongerenwerkers Myrthe Lugtmeier en Tom Kisjes en door middel van filmpjes.

De vragen worden gesteld door onder andere, jongeren uit de gemeentes, jongerenwerkers, buurtsportcoaches, profs van PEC Zwolle, de wereld kampioen skater Douwe, speelsters van het Nederlands vrouwen Elftal. Backtage wordt op deze avond de hele quiz geregeld door de jongerenwerkers Marielle Sallomons, Evelyn Stoffer, Helenni Tsirakos en Ilona Schaap. Jongeren kunnen mee doen met de quiz, en er zal ook nog een moment zijn dat de jongeren foto’s kunnen delen die in de livestream te zien zijn.

De quiz is op vrijdag 11 december om 20.00 uur. Opgave kan nog tot het laatste moment bij Tom Kisjes: t.kisjes@welzijnmw.nl, vermeld hierbij je telefoonnummer, woonplaats en namen van de deelnemers. Let op vanaf 13 jaar max. 4 personen per team.