Wereldlichtjesdag dit jaar via livestream

Dit jaar zal WereldLichtjesDag in een heel andere vorm gegoten worden. In navolging van de richtlijnen van het RIVM en de regering zal er op zondag 13 december 2020 geen bijeenkomst georganiseerd worden met publiek. In plaats daarvan zal er een livestream worden aangeboden die te volgen is en die plaats vindt vanuit Apeldoorn.
Tijdens de livestream, zal er als vanouds de kaars worden ontstoken om 19.00 uur en worden er herinneringsharten in de WereldLichtjesDag-boom gehangen. Er zal ook muzikale ondersteuning zijn.

Ook al is er geen fysieke nabijheid mogelijk om te delen met velen, we geloven dat de livestream hartverwarmend en verbindend kan zijn. Iedereen die betrokken wil zijn en een kind wil herdenken kan een herinneringshart uitprinten en kleuren, gedachten of herinnering opschrijven. Het hart kan je downloaden op de site www.wereldlichtjesdag.nl Stuur het hart op voor 7 december naar: Annerie Kremer uitvaartzorg, Noordeinde 9 in Meppel. Voor meer informatie 0522-245021

Foto Hans Wolff . Wereldlichtjesdag dit jaar via livestream. De foto is van Herdenken in het Licht aan de Zomerdijk (dec 2019)