Sport

Inschrijving 10e Meppel City Run start op 1 januari 2023

Op 4 juni 2023 vindt De Meppel City Run weer plaatst. Dit jaar is een bijzonder jaar, want dit jaar zal de 10e editie van dit event plaatsvinden. Wat klein begon is uitgegroeid tot een begrip op de evenementenkalender van Meppel. De run kent al jaren verschillende loopafstanden door de historische binnenstad van Meppel. Dit maakt de City Run geschikt voor zowel recreant als wedstrijdloper. Ook dit jaar is Scania weer de trotse hoofdsponsor
van 4 en 8 Engelse mijl. Aangevuld met de SNS Kidsrun, de Prima Life G-Run en de vele supporters maakt het tot een evenement voor iedereen.

Inschrijven
De inschrijving voor de 10e editie start op zondag 1 januari 2023 via www.meppelcityrun.nl. De Meppel City Run draagt graag een steentje bij aan jouw goede voornemens, dus zorg ervoor dat je je op 1 januari inschrijft voor de mooiste run van Drenthe.

10 jarig jubileum
De Meppel City Run is inmiddels als event niet meer weg te denken. De sfeervolle route heeft het evenement tot een populair hardloopfestijn gemaakt voor zowel loper, als supporter. In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een waar festijn waar circa 2.000 hardlopers deelnemen. De ruim 100 vrijwilligers die elk jaar weer klaar staan zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt.

Testruns staan gepland
Net als voorgaande jaren organiseert Fysio de Commissaris ook in 2023 diverse testruns. In januari wordt hiermee gestart. Op elke eerste zondag van de maand; 8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april en 7 mei, vinden deze testruns plaats. De hardlopers starten om 9.45 uur bij Herberg ’t Plein. Ze lopen in groepjes van verschillende snelheid over het parcours van de 4 of 8 mijl. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

City Run/ RTV Meppel Leo de Harder