Nieuws

Harry Potter komt tot leven in real life game (16+)

Het award winnende bedrijf Warrior Events komt met een gloednieuwe game, geïnspireerd door Harry Potter. Wat is er nou zo uniek aan deze game? Je speelt met een interactieve toverstaf waarbij jij de battle aangaat met de Dark Wizards.

Warrior Events is inmiddels permanent gevestigd in een verlaten winkelcentrum in Meppel. Warrior Events staat bekend om hun grote real life games waar vele mensen tegelijkertijd aan mee kunnen doen. Het is nu tijd om in een magische wereld te stappen. Want Warrior Events komt met een gloednieuwe magische game.

Het meest magische kerst uitje in december De decembermaand is een magische maand. Warrior Events maakt dit nog een stukje magischer door het introduceren van de real life game ‘Dark Wizard’. Het winkelcentrum
wordt compleet gedecoreerd met kerstbomen, mooie lichten en magische geheime kamers om te ontdekken.

De geheime kamers en een interactieve toverstaf De locatie zit vol met geheime kamers om te ontdekken. Ga op zoek naar een geheime bibliotheek. Kan jij de ingang vinden? Het wordt allemaal nog veel realistischer met de
interactieve toverstaffen. De toverstaf registreert 3 levens. Ga het gevecht aan met de Dark Wizards en schakel ze uit.

Real life Gaming Park. Warrior Events is het allereerste real life gaming park van Nederland aan het opzetten in het winkelcentrum. Er worden allerlei verschillende games aangeboden. Mensen vanuit heel Nederland kwamen naar de games in oktober.

Dark Wizard wordt georganiseerd in december 2023. Locatie: Winkelcentrum de Swaenenborgh, Meppel
Datum: 9, 15, 16, 23 december 2023. Website: www.warriorevents.nl Tijd: 19:00 – 22:00 uur

Tekst/foto Warrior Events