Regio

Burgemeester en wethouders in actie op Westerveldvoorelkaar

Hoe leuk zou het zijn dat burgermeester Jager, wethouder de Haas of één van de andere wethouders bij jou een vrijwilligersklus komt doen? Plaats dan direct jouw hulpvraag op het nieuwe vrijwilligersplatform Westerveldvoorelkaar.nl en misschien komt één van hen jou helpen.

Westerveldvoorelkaar is het online platform voor burenhulp, vrijwilligerswerk en klusjes of voor een ontmoeting. Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of de tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje maken of sportief bezig zijn met een maatje. Op Westerveldvoorelkaar kun je hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer jou dat uitkomt, eenmalig, iedere week en alles daartussenin!

Op www.westerveldvoorelkaar.nl zie je in één oogopslag wie hulp vraagt en wie hulp biedt. Eenvoudig en bovendien gratis. Hier vind je vrijwilligersvacatures, hulpvragen van inwoners én aanbod van vrijwilligers.

Het plaatsen van een hulpvraag of hulpaanbod gaat eenvoudig. Komt je er toch niet uit? Neem dan contact op met Lianne Dolstra, Welzijn MensenWerk, 06-10199181 of het algemeen nummer: 085-2731444. Je kunt ook een e-mail sturen: info@westerveldvoorelkaar.nl

Het college van B&W is enthousiast en brengt het platform graag onder de aandacht. Bezoek snel de website Westerveldvoorelkaar en meld je aan! Staat jouw hulpvraag er vóór 14 juni op? Dan bestaat de kans dat wethouder de Haas persoonlijk jou komt helpen bij jouw hulpvraag.

Foto Westerveldvoorelkaar