Nieuws

Wereld Fietsdag in Meppel met Route van Geluk

Meppel Actief organiseert op vrijdag 3 juni de Wereldfietsdag in de gemeente Meppel. Meppel Actief doet dit in samenwerking met Meppel Diep Geluk.

U kunt tijdens deze dag de Route van Geluk fietsen (verkorte route +- 25km en gehele route +-54km). Tussen 9:30 en 11:30 uur kunt u starten vanaf het Kerkplein aan de Route van Geluk.

Het doel van deze activiteit is om de inwoners van de gemeente Meppel meer op de fiets te krijgen. Je kan genieten van de rust en natuur om je heen. Deelname is gratis. U fietst de tocht zelfstandig. Maak er een mooie dag van op de fiets.

Om 9:30 uur wordt het startschot gegeven, iedereen is welkom om een kijkje te nemen op het Kerkplein bij de Groene Muggen, Meppel Diep Geluk en Veilig Verkeer Nederland.
De horecea gelegenheden De Brasserie, De Bourgondiër en Oasis bieden tijdens deze dag een speciaal koffie/gebak arrangement voor €5,- aan. Restaurant Sukade biedt een 12 uurtje aan inclusief koffie/thee voor €15,-.

Wilt u deelnemen aan de fietsroute van Geluk? Aanmelden via liane.meppel@sportdrenthe.nl of 06-13702656.
Naam/namen, voorkeur starttijd, 1 mailadres en 1 telefoonnummer van de aangemelde.

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief verwijzen wij u door naar de website (www.meppelactief.nl), instagram, twitter en facebook pagina.

Foto Leo de Harder (2021)