Nieuws

Succesvolle Verlenging van Bedrijven Investeringszone (BIZ)

De binnenstad van Meppel heeft officieel bevestigd dat de Bedrijven Investeringszone (BIZ) wordt verlengd, een strategische zet om de lokale economie te stimuleren en het bruisende karakter van het gebied te behouden.

Sinds de invoering van de BIZ heeft de binnenstad van Meppel aantoonbaar geprofiteerd van collectieve investeringen in verbeteringen van de openbare ruimte, promotionele activiteiten en het organiseren van evenementen. Het positieve resultaat van deze inspanningen heeft geleid tot het besluit tot verlenging van de BIZ. Met een overgrote meerderheid van stemmen, 84% voorstemmers, zetten de ondernemers in de binnenstad verlenging van de BIZ voort.

Wethouder Robin van Ulzen, verklaarde verheugd: “De verlenging van de BIZ is een bevestiging van de effectiviteit van dit samenwerkingsinitiatief. We kijken uit naar voortzetting van de successen die hebben bijgedragen aan de welvaart van onze binnenstad.”

Met de verlenging van de BIZ blijven deelnemende bedrijven bijdragen aan projecten die de aantrekkelijkheid van de binnenstad vergroten, zoals infrastructuurverbeteringen, marketingstrategie├źn en gemeenschapsgerichte evenementen.

Voorzitter van de BIZ-vereniging voor de binnenstad, Marcel Arp, voegde toe: “De continu├»teit van de BIZ is een bewijs van de veerkracht van onze ondernemersgemeenschap. Samen zullen we blijven werken aan een bloeiende en levendige binnenstad.”

De binnenstad van Meppel blijft profiteren van de kansen die de verlengde BIZ biedt en blijft streven naar een dynamisch en welvarend hart van Meppel.

Meppeler Handelsvereniging