Cultuur

Stichting Openluchttheater Ruinen speelt “Staatsgevaarlijke Chocolade”

Al weken ruikt het naar chocolade in het openluchttheater “De Baete” te Ruinen. Het theater is tijdelijk omgebouwd tot een heuse  chocoladefabriek. Niet die van Willy Wonka, maar van Koen Bronkhorst. Deze fabriek is de entourage voor de theatervoorstelling “Staatsgevaarlijke Chocolade”, die dit seizoen zeven keer wordt gespeeld door de Stichting Openluchtspel Ruinen (SOR). “Staatsgevaarlijke Chocolade” is een dolkomisch blijspel, geschreven door Mart Moors en is voor de SOR bewerkt door Elise van der Laan, die tevens de regie voor haar rekening neemt.

De première van het stuk is op zaterdagavond 20 juli. Daarna wordt het stuk nog zes keer opgevoerd en wel op: dinsdag 23 juli, donderdag 25 juli, zaterdag 27 juli, dinsdag 30 juli, donderdag 1 en zaterdag 3 augustus. Na afloop van iedere voorstelling is er weer een Miet en Griet (meet and greet) met spelers en medewerkers van de voorstelling, of gewoon met elkaar.

Kaarten voor de voorstelling kunnen in de voorverkoop worden verkregen via de website: https://sor.avayo.nl/transactions/new/92767-staatsgevaarlijke-chocolade. Op de avond van de voorstelling kunnen kaarten worden gekocht aan de kassa van het theater (indien de voorstelling niet is uitverkocht). Informatie op de website of via socials

Stichting Openluchtspel Ruinen