Nieuws

Repair Café Meppel : Waardeer het, repareer het!

Op zaterdag 26 november is het Repair Café Meppel weer open. Tussen 9.00 en 12.00 staan wij klaar om samen met u te wat stuk is gegaan weer te repareren. U vindt ons bij de MenSa, Witte de Withstraat 2a in Meppel.
Het is de laatste keer van dit jaar dat we open zijn. In december hebben wij een winterstop. Dus als u nog iets heeft liggen wat lang niet gebruikt is, check dan nu of het nog werkt. Van kniepertjesijzer tot kerstverlichting, het is fijn als het gewoon werk tijdens de kerstdagen. Voor alle andere reparaties kunt u ook langskomen.

Of het nu om klein naaiwerk gaat, meubels of elektrische apparaten. Een kabelbreuk, een nieuwe stekker, een onderdeel vervangen of een zoom innaaien … vaak kan het weer tijden mee. Daarom: weggooien kan altijd nog, kom eerst langs bij het Repair Café Meppel. Wij vinden het fijn als u ons vooraf een mail stuurt. Dit kan naar repaircafémeppel@gmail.com. Lukt dit niet kom dan voor 10.30 uur zodat we ook nog tijd hebben om de reparatie uit te voeren. Wij zien u graag op zaterdag 26 november.

RTV Meppel/ foto Ebel Zandstra