Exposities

Platenbeurs bij C+B Museum in Grollo

Er gaat iets bijzonders gebeuren in Grolloo. Op zondag 20 augustus wordt in de Voorstreek, de straat waar het C+B Museum gevestigd is, een platenbeurs gehouden. De organisatie van die beurs is in handen van het Cuby Museum en deze beurs wordt samen opgepakt met Varia World, een organisatie die ruime ervaring heeft in het opzetten van platenbeurzen. Het is de eerste maal dat het Cuby Museum een platenbeurs houdt in de directe omgeving van het museum.

Inmiddels hebben zich al ruim veertig standhouders voor deze beurs aangemeld. Het aanbod dat op de beurs te vinden is, varieert enorm. Het gaat daarbij om vinyl singels en LP’s, maar ook worden CD’s aangeboden, alsmede andere muziek-gerelateerde producten. Dat kan uiteenlopen van T-shirts en caps tot posters en boeken. De aangeboden muziekdragers bieden een repertoire van smartlappen tot rock en van Bach tot blues. Vele genres staan in de schappen bij de verkopers.

De toegang tot de platenbeurs is geheel gratis en ook het parkeren is kosteloos. Parkeren kan op de parkeerplaats bij café-restaurant Hofsteenge en op het grasveld tussen café Hofsteenge en café-restaurant Gerrie aan de Hoofdstraat in Grolloo. De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur.

Tekst/foto C+B Museum Grollo