Nieuws

De Bazuin zoekt jonge Meppelers met lef!

Op 7 oktober 2023 organiseert CMV De Bazuin ‘Play&Shine’, een concert waarbij kinderen en jongeren uit Meppel en omgeving mogen stralen op het podium begeleid door een echt fanfare orkest. Het concert zal plaatsvinden in Schouwburg Ogterop in Meppel.

De solisten zijn tussen de 8 en 16 jaar en vinden het prima om op een podium te staan. Het maakt niet uit welk instrument er wordt bespeeld of dat er liever gezongen wordt. Het is ook geen wedstrijd. Het gaat om het samen muziek en de toffe ervaring. Omdat het publiek ook een leuke avond moet hebben, worden er solisten uitgekozen op basis van kwaliteit, variatie, lef en plezier.
In overleg met de dirigent van het orkest en de solist wordt er uiteindelijk een muziek gekozen die wordt uitgevoerd.

Meer informatie over de audities en het concert zijn te vinden op de site van CMV de Bazuin, www.bazuinmeppel.nl of stuur een mail naar aanmelding2023@bazuinmeppel.nl.
Aanmelden voor de auditiedag op 24 juni kan tot 15 juni a.s.

Voor de jonge Meppelers is dit een unieke ervaring om als solist met een orkest in Ogterop op te treden. Voor de Bazuin is het een mogelijkheid om een breder publiek kennis te laten maken met fanfaremuziek en wie weet levert het zelfs nieuwe leden op!

CMV de Bazuin