Nieuws

Werkplan Uitzendbureau neemt Hanzeland Personeelsdiensten over

Werkplan Uitzendbureau is al meer dan 20 jaar een begrip in de regio, door de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de lokale ondernemers. Met de overname van Hanzeland Personeelsdiensten, die naast uitzenden een sterke plaats in de wereld van Werving en Selectie heeft, ontstaat een mooie samenwerking.

Karsten Bos en Jaap Bolt zijn al meer dan 15 jaar de draaiende motor van het bedrijf. Karsten blijft het vertrouwde gezicht en leider van de organisatie naar de toekomst. Jaap Bolt neem afscheid van Hanzeland Personeelsdiensten maar zal als ambassadeur het bedrijf altijd een warm hart toe blijven dragen. Je zult hem in Zwolle zeker nog treffen in zijn rol als netwerkregisseur voor de Human Capital Agenda. Natuurlijk gaat hij ook meer genieten maar dan van zijn vrije tijd en dierbaren.

Door de krachten te bundelen worden beide organisaties sterker en kunnen zij de regio en haar ondernemers beter bedienen op het gebied van Uitzenden en Werving & Selectie, seizoensgebonden of flexibele medewerkers. Maar denk ook aan marketing & communicatie, employer branding en HRM support. Anis Jadib gaat de komende tijd met zijn team verder bouwen aan Werkplan & Hanzeland.

Tekst/foto Rocket Box Media