Regio

Vuurwerkvrij wandelen met je hond in Waterloopbos

Hond en baasje kunnen rustig het jaar uit wandelen. Op Oudjaarsdag zijn zij welkom in het Waterloopbos. Paviljoen Het ProefLab// is ingespeeld op de bezoekers met een speciaal Hond & Baas arrangement. Een sfeervolle dag met lekkers voor mens & dier, een to-go stand en vuurschalen rondom het pand om lekker op te warmen.

Hond en Baas Arrangement
Het bos is een uitstekende plek om de vuurwerkknallen te ontvluchten, is de afgelopen jaren gebleken. Daarom heeft Het ProefLab// een speciale actie voor hond & baasje. Voor €10 kan er de keuze gemaakt worden uit 2x koffie / thee of 1x glühwein, een huisgemaakte sinaasappel-brownie of appel beignet, mals kippen- of tonijnvlees voor hond en een gevulde goodiebag van Dier-All In Vollenhove. Zo lang de voorraad strekt.

Honden bij Het ProefLab//
Het ProefLab// speelt vaker in op de behoefte van hond en zijn baasje. Zo kwamen ze eerder dit jaar al met een speciale menukaart voor honden, die een groot succes is gebleken en landelijke media-aandacht kreeg. De menukaart staat in vaste opstelling tussen de andere menukaarten. Wat niet op gaat kan in een doggybag meegenomen worden. Tijdens het bezoek aan het bos dienen honden aangelijnd te blijven.

Proeflab/ foto Alette Holman

Op Oudjaarsdag is Het ProefLab// open van 10:00 – 16:00 uur. Het bos is te bewandelen tussen zonsopgang en zonsondergang. Informatie https://hetproeflab.nl/

Proeflab./ Foto Alette Holman