Cultuur

Theatershow Artistakes in De Tippe in Vledder

Pianist en zanger Aristakes brengt op zondagmiddag 7 mei zijn theatershow ‘Mooie Liedjes & Meer!’ in De Tippe in Vledder. Tijdens de show vertelt hij met muziek en gedichten zijn levensverhaal. Hierbij wisselt hij muziek van onder andere Neil Diamond en Charles Aznavour af met eigen composities. De matineevoorstelling begint om 15.30 uur, kaarten zijn te koop via detippe.nl.

Zanger, pianist, componist en entertainer Aristakes Jessayan stond in de jaren 80 met enkele hits in de Top-40, onder andere met een duet met Ciska Peters. Hij trad talloze malen op in tv-programma’s als Op Volle Toeren, Los Vast en Nederland Muziekland. Ook in het buitenland had Aristakes veel succes met zijn enthousiasme voor muziek, warme uitstraling, melodieuze stemgeluid en virtuoze pianospel.

De Nederlandse Neil Diamond
Het repertoire van de inmiddels 70-jarige Aristakes is allround en kent een grote diversiteit. Zijn specialisme en persoonlijk favoriet is de muziek van Neil Diamond. Verder speelt hij voornamelijk in de stijl van onder andere Elton John, Billy Joel, Charles Aznavour en Frank Sinatra.

Alanda de Boer/ Foto Ab Blauw