Regio

Staphorst Tuiniert showt tuintrends 2022

Op zaterdag 23 april 2022 staat De Tippe in het teken van Staphorst Tuiniert. Een evenement waarbij lokale ondernemers met een passie voor het buitenleven, een inzicht geven in de nieuwe tuin- en terrastrends voor 2022. Tuinliefhebbers van jong tot oud komen aan hun trekken met het diverse aanbod van verschillende tuin gerelateerde ondernemers vanuit de gemeente Staphorst.

De organisatie wil tussen 10:00 en 16:00 uur De Tippe omtoveren tot een sfeervol park, waar je als bezoeker op een originele en toegankelijke manier kennis maakt met de leukste trends en de nieuwste producten. Voor de enthousiaste ondernemers is geen vraag te gek: “Niet alleen is voor ons jong en oud welkom, maar ook de recreatieve liefhebber en de ervaren tuinier zien we graag verschijnen,’’ zegt de organisatie. Voor jongere bezoekers is er onder meer een springkussen om er een geslaagde dag van te maken.

Van kwekerij tot bestrating
Dat het buitenleven veel inhoudt, bewijst de verscheidenheid van deelnemers. De organisatie is druk bezig om verschillende lokale ondernemers te enthousiasmeren om zo een divers aanbod te bieden aan de bezoeker. Een overzicht van de bedrijven die zich al hebben aangemeld is op de website te vinden, www.staphorst-tuiniert.nl.

Sfeervol buitenleven
Het doel van Staphorst Tuiniert is onder meer om bezoekers te laten inspireren voor een sfeervol buitenleven, waarbij de tuin of het terras de perfecte setting is om in te vertoeven: “Frisse lucht is gezond en zorgt voor ontspanning, zeker als je weet dat je er met jouw tuin of terras weer voor een paar jaar tegenaan kan,’’ aldus de organisatie.

Voor meer informatie zie onze website www.staphorst-tuiniert.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor deelname.

Foto Pixabay