Nieuws

Sepp Bieber’’ beleeft topdag met behulp van Make-a-Wish Nederland

Door de spierziekte Duchenne kan de stoere Sepp uit Meppel helaas steeds minder. Zo is lopen al niet meer mogelijk voor hem. Bij de pakken neerzitten, past niet bij deze jongen. Hij geniet optimaal van alles wat nog wel mogelijk is. Zo’n topper verdient het om eens echt in het zonnetje te worden gezet en zo kwam zijn oma Petra op het idee om hem op te geven voor Make-a-Wish. Deze organisatie vervult wensen voor kinderen die ziek zijn of een beperking hebben.

Als liefhebber van de muziek van Justin Bieber, was de wens direct duidelijk. Sepp kruipt een dag in de huid van deze bekende zanger en mag genieten van alle luxe, die hoort bij het leven van een rasartiest. Op de bewuste dag, zaterdag 24 september 2022, had Sepp Bieber zich gehuld in en zwart pak met een coole, zwarte zonnebril. Met de nodige blingbling, in de vorm van een gouden zwembroek en gouden ringen, werd Sepp Bieber vanmorgen met een limousine opgehaald, ter hoogte van de Valeriaan 82 in Meppel.

Hij moest eerst de rode loper over en dat was nog niet zo eenvoudig. De paparazzi hadden namelijk lucht gekregen van deze grootse gebeurtenis. Het was dus een drukte van belang met alle journalisten en andere belangstellenden. Het instappen in de limo liet nog even op zich wachten door de enorme groep fans van Sepp. Zij stonden te dringen om een fotokaart met handtekening van hun held te bemachtigen. Nadat alle bewonderaars in het bezit waren van de felbegeerde handtekening was het dan eindelijk zover.

Sepp ging ervaren hoe het voelt om een rit in zo’n luxe wagen te maken. Na een heerlijk ontspannen tour in de limousine kwam hij samen met zijn moeder en broertje aan bij de luxe villa. Hier werd het hele gezin een hele dag in de watten gelegd door een heuse butler en dat was op-en-top genieten. Zondagmiddag rond de klok van 12.00 zal deze bekende familie weer thuis zijn en kan het nagenieten van deze bijzondere dag beginnen.

Foto Arjan Tien Tekst Schrijftet (i/o numeppel)