Parkinsoncafé Meppel Steenwijkerland ditmaal in Zwartsluis

Om tegemoet te komen aan de wensen van mensen met de ziekte van parkinson, hun partners, familieleden, mantelzorgers, die Meppel of Steenwijk te ver vinden, of het niet prettig vinden in de avond auto te rijden, komt het Parkinson café naar hen toe. Juist in deze donkere dagen voor de feestdagen organiseert het ParkinsonCafé Meppel Steenwijkerland e.o. een bijeenkomst in de middag in Zwartsluis. Deze vindt plaats op dinsdag 13 december 2022, de Sluuspoort, Handelskade 25 Zwartsluis van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Gewoon een gezellige middag, zonder gastspreker of presentatie, maar met een hapje, een drankje, (live)-muziek en een spelletje. Ook kan men kennis maken met de organisatoren van dit ParkinsonCafé. We hopen dat deze middag drempelverlagend werkt voor mensen uit deze regio, gewoon om misschien voor het eerst eens een ParkinsonCafé te bezoeken. Onze vaste bezoekers zijn natuurlijk ook van harte welkom om het jaar af te sluiten in deze andere omgeving dan men gewend is.

Maar let wel: er is een maximum aan het aantal bezoekers, vol is vol, dus meldt u snel aan! Dit kan telefonisch:
06-53142159 (Leny Kaastra, op werkdagen van 08.30u tot 12.30u) Of per mail: Info@parkinsoncafemeppelsteenwijkerland.nl Ook voor meer informatie kan men bellen of mailen naar hetzelfde 06-nummer of mailadres.