Nieuws

Benefietconcert voor Jeugdzorg Mirre

Op zondagmiddag 22 januari zullen The Old Dutch Boys uit Kampen een muzikale middag verzorgen in het clubhuis van de Meppeler Hockey Vereniging. Een middag vol Ierse muziek, onder het genot van een hapje en een drankje. Een extra gastoptreden zal worden verzorgd door Anique, een Meppeler singer-songwriter. Dit jonge talent is inmiddels ontdekt door Ilse de Lange, met wie ze ook al een paar keer in het theater heeft gestaan. De opbrengst van de middag komt geheel ten goede aan jeugdzorg Mirre in Emmen.

De dochter van organisator Harald Dinkelberg woont op dit zorglandgoed. “Mijn dochter is met een flinke depressie ruim drie jaar geleden op dit zorglandgoed terecht gekomen”, vertelt Dinkelberg. “Als onderdeel van de therapie maakt de jeugd films. Een van die films, “One More Night”, heeft het 48h project in Arnhem gewonnen. Daarom mogen ze ook meedoen aan het Filmapalooza festival in Los Angeles.” Voor de jongeren is het belangrijk dat ze meegaan naar Los Angeles als erkenning voor wat ze samen hebben bereikt bij de filmproductie.

Er is inmiddels door diverse acties ruim € 10.000 binnen, waardoor nog € 25.000 benodigd is. Kaartjes kunnen besteld worden bij Harald Dinkelberg (06-51802467). Via een bericht via WhatsApp kan men laten weten hoeveel kaarten er nodig zijn. Meer informatie: www.helpmirrenaarlosangeles.nl

RTV Meppel/aangeleverde foto