Open bedrijvendag Meppel zaterdag 6 november

Thema: Mooie bedrijven in Meppel.

Op zaterdag 6 november is het weer tijd voor de Open Bedrijvendag. Dit jaar met als thema “mooie bedrijven in Meppel”. Meppel kent veel mooie bedrijven, die deze dag gastvrij hun bedrijf openstellen voor belangstellenden. Van 10.00 tot 16.00 uur kan jong en oud een kijkje komen nemen op plekken die meestal niet toegankelijk zijn voor publiek. Bovendien maken leerlingen kans op het winnen van een ipad.

Investeren in toekomstige medewerkers
Voor iedere bezoeker is de open bedrijvendag interessant, maar in het bijzonder voor leerlingen en studenten. “De jongeren zijn toekomstige medewerkers en voor hun is het van belang dat zij goed beeld krijgen van beroepen. De open bedrijvendag helpt om een beeld van beroepen te vormen, ideaal voor het kiezen van een profiel of vervolgstudie. Ook dit jaar kunnen leerlingen meedoen aan de raad & win actie bij bedrijven en maken kans op het winnen van één van de twee iPads. ”, zegt Peter de Visser, bestuurder RSG Stad & Esch en CSG Dingstede.

Deelnemende bedrijven
Dit jaar doen er grote en kleine bedrijven mee uit allerlei sectoren. Van bouw, logistiek, recycling, tot productie en techniek. Voor elk wat wils! De openbedrijven dag is van 10.00 tot 16.00 uur, zodat er voldoende gelegenheid is om meerdere bedrijven te bezoeken.

“Het is een mooie kans om aan onze inwoners, kinderen en ouders, te laten zien welke mooie bedrijven er in Meppel zijn waar we met recht trots op zijn.”, vertelt Henrico ten Brink, voorzitter ICC Parkmanagement.
Door de steeds veranderende ontwikkelingen rond de corona-besmettingen is er op dit
moment nog onduidelijkheid. Welke bedrijven stellen hun bedrijf open? Kan de open dag
überhaupt wel doorgaan? Check voordat je op pad gaat de website voor de actuele stand van zaken rondom de deelname en informatie van bedrijven. https://obdd.nl/bedrijven/category/meppel/en in de speciale bijlage in de Meppeler Courant huis aan huis van 2 november a.s..

Organisatie open bedrijvendag
De organisatie van de Open Bedrijvendag Meppel ligt in handen van het Werkgeversplatform, uitgevoerd door ICC-Parkmanagement, gemeente Meppel, RSG Stad & Esch, Drenthe College, CSG Dingstede en worden ondersteund door studenten via het Regiocampus Ondernemerspunt. De open bedrijvendag wordt financieel mogelijk gemaakt door Stichting Ondernemersfonds Meppel, gemeente Meppel en ICC Parkmanagement.

Foto Leo de Harder. Op bezoek bij Amoureus