Regio

Ondernemersfair Westerveld pakt uit

Op zaterdag 24 september 2022 is de zesde editie van de Ondernemersfair Westerveld. Deze editie vindt plaats in Havelte in een grote tent bij de splitsing Loosweg en Osseweidenweg nabij de Havelterbrug. Alle bedrijven uit de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan deze ondernemersfair, dus ook ondernemers die niet lid zijn van een ondernemersvereniging. De ondernemersfair is voor bezoekers vrij toegankelijk; van 10.00 tot 20.30 uur. Aansluitend is de Ondernemersnetwerkborrel, met live entertainment. Meer info op www.ondernemendwesterveld.info of via Facebook: @Ondernemersfair.

Ieder jaar rouleert de organisatie van de ondernemersfair tussen de ondernemersverenigingen van de gemeente Westerveld. Dit jaar is het in handen van enthousiaste ondernemers uit Havelte en Uffelte. Hun doel: zoveel mogelijk ondernemers uitdagen om zich op een interactieve manier te presenteren aan inwoners van Westerveld en omgeving.

Laat zien dat je er bent
De ondernemersfair is voor alle bedrijven uit de gemeente Westerveld. De ervaring leert dat ieder jaar ruim 100 ondernemers vertegenwoordigd zijn uit de verschillende dorpen. De ondernemersfair is een mooie gelegenheid voor ondernemers om hun bedrijf te presenteren, nieuwe contacten op te doen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Op het foodplein staan horecaondernemers waar bezoekers -en ondernemers natuurlijk- kunnen genieten van eten, drinken en andere lekkernijen. Dus ondernemers uit Westerveld, meld je aan en bereid je voor op een gezellige netwerkdag met collega-ondernemers en bezoekers uit Westerveld en omgeving.

Aanmelden
Ondernemers kunnen zich aanmelden via de button ‘inschrijven’ op de website www.ondernemendwesterveld.info/ondernemers. Graag vóór 1 september 2022.

Foto eigen