Evenementen

Nijeveense Plas decor van kleurrijk, muziekfestijn Dobberpop

Ondernemend Nijeveen organiseert 24 september Dobberpop Unlimited. Na 4 jaar wachten wordt zaterdag 24 september voor de achtste keer Dobberpop gehouden bij de Nijeveense Plas. De ondernemers in Nijeveen steken de handen uit de mouwen en bundelen krachten om dit unieke evenement in Nijeveen te organiseren. De vorige editie trok meer dan 1.000 bezoekers en dan kan men van een klein feestje al lang niet meer spreken. Dobberpop is een ‘begrip’ in Nijeveen en omgeving.

Rockmuziek en verrassende special effects
Drie muziekacts staan op het grote podium aan het water; The Moonshine Ramblers, House Of Rock en DJ BB-Gold. Het belooft een spectaculaire en verrassende avond te worden met veel rockmuziek en sfeervolle special effects. Alles wordt uit de kast gehaald om de bezoekers te vermaken. In het decor van de Nijeveense Plas is Dobberpop een indrukwekkende belevenis voor jong en oud.

Consumptiemunten cadeau tijdens voorverkoopavond
Donderdag 15 september start de voorverkoop. Van 18.30 tot 20.00 uur zijn toegangskaarten verkrijgbaar in ‘De Schalle’. De prijs is dan € 12,50 per kaart inclusief twee consumptiemunten. Een voordelig aanbod voor iedereen die Dobberpop niet wil missen en deze avond al naar het dorpshuis komt.

Voorverkoopadressen
Vanaf vrijdag 16 september zijn kaarten à € 12,50 per stuk verkrijgbaar bij Bakkerij Strijker, Tankstation Nijeveen, Snackplaza en Brasserie ’t Meuleplein in Nijeveen en Slijterij Kisjes in Meppel. De voorverkoop sluit op vrijdagavond 23 september om 18.00 uur. Op de avond zelf zijn aan de kassa toegangskaarten te koop voor € 15,00. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis kennismaken met het muziekfestival aan de Nijeveense Plas.

Initiatief van Ondernemend Nijeveen
Dobberpop is een initiatief van Ondernemend Nijeveen en wordt mogelijk gemaakt door: Gemeente Meppel, Waarborgfonds Meppel, Burgerweeshuis Meppel en de bijna 100 ondernemende leden van Ondernemend Nijeveen. De organisatie nodigt iedereen van harte uit om dit muziekfestijn mee te beleven.

Meer informatie: www.dobberpop.nl