Sport

Nieuwe aflevering Podcast SC De Muggen en omstreken

In de vierde Sportpodcast SC De Muggen en Omstreken komen André Blom (68), trainer van Oranje Zwart en Jeroen Westerbeek (22), voetballer van Alcides aan de stamtafel van RTV Meppel uitgebreid aan het woord. Aan gastheren Guido Broers en Wim Hegen vertellen ze over hun sportcarrière, zijwegen en doodlopende wegen.

Waarom had trainer André Blom destijds moeite met het betalen van de rekening van café de Tagrijn in Zwolle? En wat heeft Blom en de selectie van Oranje Zwart te maken met het Poepershoekie? Denkt Jeroen Westerbeek dat ‘zijn’ Alcides zich via nog veilig kan spelen in de eerste klasse I van het weekendvoetbal? En waarom waren de cadeaus van een bepaalde profclub op Sinterklaasavond lang geleden direct overbodig voor Jeroen?

Beide sportliefhebbers willen nog wel een tijdje blijven in de voetballerij, hoewel Blom twijfelt aan een verlenging van zijn trainersloopbaan en Westerbeek wel hoopt dat er nog wat spelers worden toegevoegd aan de selectie van Alcides.

Kortom: een interessante vierde Sportpodcast SC De Muggen En Omstreken. Het fluitje schalde weer vier keer voor hints van de vierde sportquiz. Wie de naam weet van de sporter/trainer of bestuurder kan de naam mailen naar gbroers@hotmail.com of appen naar 06-83442444.