Sport

Nieuwe aflevering podcast SC De Muggen en Omstreken

In de vijfde Meppeler Sportpodcast SC De Muggen en Omstreken vertelden volleybalsters Marianne van Dijk en Esmé Esselbrugge van Meppel AZ en Ruben Westert van Vitesse’63 mooie sportverhalen aan de stamtafel van RTV Meppel. Met gastheren Guido Broers en Wim Hegen spraken ze over hun goedgevulde sportcarrière; in de zaal, op het zand en op het groene (kunst-)gras.


Waarom kregen de beide volleybalsters, Marianne en Esmé, een bijnaam bij het vieren van het kampioenschap? Zien beiden een stap hoger naar de derde divisie wel zitten? En hoe kan Meppel AZ weer een bloeiende volleybalvereniging worden? Blijft voetballer Ruben Westert ‘zijn’ Vitesse’63 komend seizoen trouw of gaat hij de overstap naar een andere, grote club al maken? Is de soep van oma Mieke nog steeds favoriet? En gloort er een kampioenschap aan het eind van de competitie in zaterdag 3D voor de dorpsvereniging?

Opnieuw dus een interessante vijfde Sportpodcast SC De Muggen En Omstreken. Het fluitje schalde weer vier keer voor hints van de vijfde sportquiz. Wie de naam ontdekt van de sporter/trainer of bestuurder kan de naam mailen naar gbroers@hotmail.com of appen naar 06-83442444.

De podcast is te beluisteren via de website van RTV Meppel, Spotify en Apple Podcast, alsmede de website van SC De Muggen: scdemuggen.nl