Nieuws

Gert Stam opnieuw lijsttrekker ChristenUnie

ChristenUnie kiest voor betrokkenheid en ervaring

Met de keus voor Gert Stam als lijsttrekker gaat de ChristenUnie Meppel voor continuïteit en betrokkenheid in het gemeentebestuur. Stam is sinds 2006 actief in de Meppeler politiek.

Veel Meppelers hebben Gert Stam leren kennen als iemand die weet wat er leeft in Meppel en zijn oor voortdurend te luisteren legt in de samenleving. In zijn periode als wethouder (2014-2018) was hij veel in de wijken en bij verenigingen te vinden.

Ook in de afgelopen raadsperiode heeft hij als gemeenteraadslid en vice voorzitter van de raad goed zijn volksvertegenwoordigende taak weten uit te oefenen, aldus het bestuur van de ChristenUnie. Voorbeelden daarvan zijn zijn inzet voor het behoud van de Zuiderschool, een zorgvuldige inspraakprocedure in Nijeveen en zijn strijd voor een Groene Gracht in de binnenstad van Meppel.

Stam: “Ik kijk er naar uit om mij nog een periode in te zetten voor de inwoners van Meppel, Nijeveen en Rogat. De ChristenUnie is een partij van en voor de samenleving. Het is een voorrecht om me namens de ChristenUnie in te zetten voor deze prachtige gemeente”.

Foto ChristenUnie