Sport

FC Meppel Gymnastiek voert The Lion King op

FC Meppel gymnastiek organiseert na 4 jaar eindelijk weer een uitvoering op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Normaal gesproken wordt de uitvoering iedere 2 jaar georganiseerd maar door corona is het een keer overgeslagen. De uitvoering is een voorstelling waarbij alle disciplines, die de vereniging heeft, voorbij komen. Zo kan je niet alleen genieten van gymnastiek en turnen maar zal je je ook verbazen over de capriolen die de free runners uitvoeren, de streetdance meiden laten hun mooiste passen zien en ook zullen de acrobatische kunsten je verbazen.

Daarnaast is er nog een verrassing act! Dit alles zal gedaan worden aan de hand van het verhaal van Disney’s The Lion King. De uitvoering zal in sporthal de Koedijkslanden worden gehouden. Zoals altijd waren er ook dit keer 3 voorstellingen gepland maar na de 1e verkoopdag was tot ieders verbazing de middag voorstelling al uitverkocht! Dit vergde creativiteit en aanpassingsvermogen van het bestuur en het 5 koppige commissie die al bijna 1,5 jaar met de voorbereidingen bezig is.

Gelukkig kwam er al snel een oplossing en is er een extra voorstelling gepland op zaterdagochtend 8 juli om 9 uur. De andere voorstellingen zijn op vrijdag 7 juli 19.30 uur, 8 juli 13.30 uur en 8 juli om 19.30 uur. FC Meppel gymnastiek bestaat vanaf 1907 en telt inmiddels ruim 500 leden. Meer informatie is te vinden op www.fcmeppelgym.nl

FC Meppel Gymnastiek/ foto Leo de Harder