Evenementen

Donderdag Meppeldag 2022

Eindelijk mag het weer! De stad komt weer echt tot leven en Donderdag Meppeldag staat weer voor de deur. Het nieuwe bestuur is blij dat ze de thema’s voor de editie van 2022 bekend kunnen maken. Ook in deze editie krijgt elke donderdag een ander thema met tal van acts en activiteiten voor alle leeftijden! De komende tijd worden de thema’s voor de vier donderdagen in augustus online via de social media kanalen van Donderdag Meppeldag bekend gemaakt. “Vanaf komende donderdag wordt er elke 72 uur een thema bekend gemaakt. Het eerste thema zal zeker in de smaak vallen!” zegt bestuurslid Bianca Mars.

𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐮𝐮𝐫
Zoals Donderdag Meppeldag in 2019 helemaal is vernieuwd, heeft ook het bestuur een nieuwe bezetting. Na de laatste editie van Donderdag Meppeldag, waarna Anneke Neef de voorzittershamer heeft overgenomen, is met de komst van Bianca Mars en Patrick de Jonge het bestuur op volle sterkte aan de slag. Bianca Mars heeft in de editie van 2019 al deelgenomen aan de PR en communicatie commissie. Zij houdt zich sinds september 2020 binnen het bestuur bezig met de PR commissie en de sponsorcommissie. Patrick de Jonge is sinds november vorig jaar benoemd als penningmeester.

Het bestuur bestaat nu uit Anneke Neef (voorzitter), Angeli Vonk (secretaris), Esmé Tinholt (programma en productie), Bianca Mars (PR en sponsoring) en Patrick de Jonge (penningmeester).

“Twee jaar lang was het onzeker of we los konden in de zomer, maar zijn we toch elk jaar met goede moed gestart met de voorbereidingen. Dan is het zo vervelend dat je de bezoekers toch steeds teleur moest stellen. Daarom zijn we nu extra gemotiveerd om er een prachtig evenement van te maken!”, aldus Anneke Neef.