Evenementen

Dick Ganzinga Grachtenfestival Meppel heeft bestuur verlaten

Na 17 jaar Grachtenfestival heeft secretaris Dick Ganzinga helaas het bestuur van Stichting Meppel Vol Vaart verlaten. Dick is weer terug verhuisd naar Friesland, waardoor het niet meer praktisch is om zijn bestuurstaak bij Stichting Meppel vol Vaart te blijven vervullen. De voorbereiding en uitvoering van het Grachtenfestival vergt dat je vaak in het Meppelse moet zijn. Dick is één van de grondleggers van het Grachtenfestival en heeft hard meegewerkt om er het fantastische evenement van te maken wat het nu geworden is.

De bestuursleden van Meppel Vol Vaart zijn Dick dan ook erg dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem het allerbeste. Uiteraard hoopt het bestuur dat Dick jaarlijks nog even langs komt om te genieten van “zijn” Grachtenfestival. Hierbij dan ook: Dick, oan’t sjen!

Vanuit het bestuur schuift Franciska Soer-Evers op naar de post secretariaat, Franciska draait al enige jaren mee binnen het bestuur. Het bestuur is naarstig op zoek naar een nieuw bestuurslid die de taken van Franciska op zich wil nemen, de eerste gesprekken zijn reeds gestart met kandidaten.

Foto Leo de Harder ( Bestuur Meppel Vol Vaart tijdens het Grachtenfestival Meppel 2022, Dick Ganzinga (r) op de foto) Franciska Soer-Evers 4e van Links.