Regio

Assertiviteitstraining in Staphorst

Bewustwording en assertiviteitsgroep voor vrouwen en assertiviteitstraining voor volwassenen
De afgelopen tijd hebben we 7 bijeenkomsten gehad met een groep vrouwen die hun leefsituatie wilden verbeteren. Deze groep was georganiseerd door Stichting Welzijn Staphorst en de Kern Maatschappelijk werk. Onderwerpen als meer voor jezelf op kunnen komen, omgaan met kritiek en nee zeggen zijn aan de orde gekomen. De deelnemers waren tevreden over de training en ieder heeft een stap vooruitgezet.

Assertiviteitstraining
Half september willen we een volgende assertiviteitstraining starten voor zowel mannen als vrouwen die willen werken aan hun assertiviteit. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. De bijeenkomsten zijn op een vaste avond per week. Aan de orde komen onderwerpen als een praatje maken, wensen uiten, nee zeggen, kritiek geven en reageren op kritiek, boosheid uiten en complimenten geven.

Welke resultaten kunt u verwachten?
Deelnemers geven aan dat ze positiever over zichzelf denken en meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Ze kunnen beter reageren op situaties die ze meemaken.

Meer informatie:
Is uw belangstelling gewekt, wilt u zich aanmelden of meer weten? U kunt contact opnemen met Nanda Knol van Stichting Welzijn Staphorst (n.knol@sws-staphorst.nl 06-49399366) of Esther Flipsen van maatschappelijk werk de Kern (e.flipsen@stdekern.nl 038-4569700).

Foto Pixabay