Sport

Nieuw: 5 of 10 km tijdens Run for KiKa Marathon Texel

Is een (halve) marathon toch nog iets te ver maar wil jij wel iets betekenen voor KiKa? Goed nieuws! Op 25 maart 2023 staat de 5 of 10 kilometer voor het eerst op het programma bij Run for KiKa Marathon Texel. Jij rent over dit prachtige Waddeneiland, ontvangt bij de finish een unieke medaille en wordt onthaald als een held!

Run for KiKa Marathon Texel
Dit evenement is speciaal voor KiKa-lopers en een fantastische ervaring voor hardlopers die graag in de natuur van eigen land willen lopen. Tijdens jouw run kom je van alles tegen want het Waddeneiland Texel heeft veel te bieden! Zo loop je over verharde wegen, zand- en bospaden en geniet je van het uitzicht op de zee.

Deelname
Tijdens Run for KiKa Marathon Texel kun jij de afstand kiezen die bij jou past, 5 of 10 kilometer. De inschrijfkosten zijn € 25 per persoon. Je ontvangt het startbewijs, de nodige begeleiding, een welverdiende medaille én natuurlijk een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten! Haal jij € 150 of meer op voor KiKa? Geweldig! Je ontvangt van ons een gepersonaliseerd KiKa wedstrijdshirt. Zo maak je jouw KiKa-ervaring compleet!

Stichting Kinderen Kankervrij
De specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. Door steeds betere behandelingen krijgen kinderen met kanker minder last van bijwerkingen en gevolgen hiervan. In de afgelopen jaren is al veel winst geboekt! Het genezingspercentage is namelijk de afgelopen jaren gestegen van 75% naar 81%. Met jouw deelname aan Run for KiKa Marathon wordt wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker gefinancierd. Samen rennen we voor 100% genezing! Voor meer informatie en deelname verwijzen we je graag door naar: https://www.runforkikamarathon.nl/texel-marathon-2023.

Tekst/foto KiKa