Nieuws

24 September burendag Oosterboer-Ezinge

Het wijkplatform Oosterboer-Ezinge, de wijkvereniging Oosterboer en Welzijn MensenWerk organiseren alweer voor de achtste keer de Burendag. op zaterdag 24 september a.s. van 11.00 tot 15.00 uur. De kramen worden opgesteld vanaf het zebrapad richting het winkelcentrum langs de Brandemaat richting de Boerhoorn. Op 24 september is het landelijke Burendag en willen we de bewoners van de Oosterboer en Ezinge, maar natuurlijk ook alle andere belangstellenden, uitnodigen : “kom eens kijken en leer je buren kennen”.

Activiteiten zijn o.a. ritje met paard en wagen Bootcamp SportAllee . Bubbelvoetbal Kubb. Daarnaast zullen er allerlei activiteiten aangeboden worden voor jong en oud. Ga op zoek naar de klompjes van het jongerenwerk en win een leuke prijs! Of doe mee aan de activiteiten op het grasveld bij de Boerhoorn. Programma: 11.00 Opening door de wijkwethouder Jeanette Bos op het plein van De Spil. 11.00 – 15.00 Kramen open van de deelnemers 11.00 – 15.00 Sportactiviteiten op het grasveld bij De Boerhoorn.

Daarnaast heeft ook De Spil haar deuren geopend: *De school heeft haar deuren open van 10.00 – 13.00 uur. We hopen op een gezellige en informatieve dag!

Foto Ebel Zandstra (2019)