Evenementen

18 december TOP 2000 Event in Nijeveen

Negen bands en muziekacts op het podium tijdens speciale Perry Brand editie. ‘Angels’ van Robbie Williams en ‘Twilight Zone van Golden Earring komen voorbij tijdens het TOP 2000 Event Nijeveen. Het is nog maar een tipje van de sluier. Negen muziekbands en -acts staan zondagmiddag 18 december op het podium van de Gereformeerde Kerk in Nijeveen. Het programma stond twee jaar geleden al vast maar door corona kan het nu pas worden uitgevoerd. De organisatie is blij dat het eindelijk kan gebeuren.

Meer dan 20 bekende popsongs
Vanaf 15.00 uur worden er meer dan twintig hits gebracht door onder andere de Nijeveense bands Bruun Brood, Always Sunday, Peat en The Dick Rosewater Band, het kinderkoor De Welnootjes en de Gemeenteband doen mee en ook zijn er speciaal voor het event een aantal gelegenheidsformaties samengesteld. Iedereen kan even binnenlopen en meegenieten van het muziekfestijn. Het belooft een sfeervol en gezellige middag te worden.

Iedereen is welkom
Presentatoren zijn Fenneke Knol en Vijko Top. Zij vertellen het verhaal achter de hits, delen leuke weetjes en eigen ervaringen. Uiteraard mag het TOP 2000 Café niet ontbreken. Hier staat een hapje en drankje klaar. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Top 2000 event Nijeveen/ foto Gerard Schulenberg