Nieuws

Woningeigenaren Meppel krijgen mooie kans

Door de inkoop op grote schaal zijn de prijzen voor de woningeigenaren gunstig en de producten van hoge kwaliteit.

Bespaar Lokaal start met een collectieve inkoopactie met uitsluitend lokale ondernemers. Woningeigenaren kunnen zo tegen een scherp tarief investeren in zonnepanelen en isolerende maatregelen. Per brief worden inwoners binnenkort door de gemeente Meppel over deze mogelijkheid geïnformeerd.

Gemeente Meppel ondersteunt woningeigenaren op weg naar een energiezuinige en aardgasvrije woning. De collectieve inkoopactie is één van de maatregelen die Meppel hiervoor inzet.

Waarom meedoen met de collectieve inkoopactie?
Deze inkoopactie geldt voor zonnepanelen en isolerende maatregelen zoals vloer- en spouwmuurisolatie, isolatieglas en kozijnen, maar ook voor ventilatiesystemen met warme-terug-winning. Deze maatregelen verhogen het wooncomfort en verlagen de energierekening. Het zijn vaak de eerste en meest kostenbesparende stappen om een woning voor te bereiden richting aardgasvrij.

Dankzij Bespaar Lokaal hebben de deelnemers aan de inkoopactie geen gedoe met het vergelijken van offertes en aanbieders én krijgen zij een goede service tegen een scherpe prijs.

Meer informatie en aanmelden
De inschrijfdatum voor de collectieve inkoopactie sluit per 24 juli 2021. Aanmelden kan via www.bespaar-lokaal.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de actie. Vragen? Bel Bespaar Lokaal via 0522-700211.