Nieuws

Wijnactie JCI Meppel-Reestmond voor Voedselbank

JCI Meppel-Reestmond bestaat 50 jaar! Deze club jonge mensen probeert in de omgeving van Meppel een positieve verandering teweeg te brengen met kleine en grote acties. Zo is er ook dit jaar weer de bekende wijnactie met dit jaar als goed doel de Voedselbank in Meppel. Het gouden jubileum werd op 4 november groots gevierd in Studio 2, met een feestelijke bijeenkomst van huidige en oud-leden. De avond bestond uit muziek met een hapje en een drankje en een motiverende toespraak van de huidige voorzitter, Warner Bomert.

JCI Meppel-Reestmond staat al 50 jaar bekend om het organiseren van evenementen en acties voor Meppel en omstreken. Het meest recente voorbeeld is de ‘Fiets ‘m erover’ uitdaging op Bleekerseiland, waar deelnemers met versierde fietsen over een smalle balk moeten rijden. Dit evenement heeft eerder een indrukwekkend bedrag van € 6000 opgehaald voor PGM de Baander. Daarnaast heeft JCI Meppel, ook wel bekend als de Junior kamer, in het verleden GP Meppel en de Duckrace tijdens DMD georganiseerd.

In lijn met deze viering kondigt JCI Meppel ook de wijnactie van 2023 aan, waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de Voedselbank Meppel. De wijnactie biedt een selectie van zorgvuldig gekozen wijnen aan, en is bedoeld om geld op te halen voor het goede doel. Ons gekozen goede doel is de voedselbank. De wijnen zijn in november te bestellen bij alle leden van JCI Meppel. Voor meer informatie, bezoek www.jcimeppel.nl

Tekst en foto JCI Meppel-Reestmond