Nieuws

Vacant! Voorzitter MBV Strikers Meppel

Vanwege het beëindigen van het voorzitterschap zal Johan Stoel na 5 jaar afscheid nemen van MBV Strikers. Op 9 maart 2022 bestaan de Strikers 5 jaar. Op 10 maart 2022 zal op een feestelijke manier worden stilgestaan bij 5 jaar MBV Strikers. Ook zullen wij deze avond gebruiken om afscheid te nemen van Johan. Dit is een mooi moment om het “ stokje over te dragen “ aldus Johan Stoel. Hopelijk vinden we binnen de vereniging of er buiten iemand die deze taak op zich wil gaan nemen.

Begin 2017 kwam het idee om in Meppel een bowlingvereniging te starten in Meppel en na een aantal gesprekken tussen Luuk, Johan en Pinz werd er besloten op donderdag 9 maart 2017 te starten. Na een stroeve start is de vereniging uiteindelijk gegroeid tot een bloeiende vereniging die in de even weken bij elkaar komt om te bowlen. Belangrijk aspect is dat gezelligheid boven prestatie staat en iedereen welkom is!

Vacant Voorzitter MBV Strikers
Wat houdt de functie in? Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het maken van de speelschema’s, inventariseren van de aanwezige leden de betreffende speelavond en het bijhouden van de algehele scorelijsten en social media. Daarnaast onderhoud je de contacten met Pinz over het aantal banen, mogelijk extra activiteiten etc.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie mail naar mbvstrikers@gmail.com of bekijk onze facebookpagina. Langskomen op een bowlingavond mag natuurlijk ook. Donderdag in de even week zijn wij aanwezig van ± 19:45 tot ± 22:30 uur!

Foto Pixabay. Meppeler Bowling Vereniging Strikers zoekt een nieuwe voorzitter per maart 2022