Nieuws

Trots en waardering ondernemers nu onderstrepen

Nederland viert vrijdag 17 november voor het achtste jaar op rij de Dag van de Ondernemer. Door het hele land organiseren gemeenten, branche- en andere organisaties activiteiten met en voor ondernemers en gaat een groot aantal bewindspersonen, Kamerleden en Europarlementariërs bij ondernemers op bezoek. De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en bedoeld om ondernemers te bedanken voor hun lef, doorzettingsvermogen en bijdrage aan economie, werkgelegenheid en samenleving.

‘Juist in deze verkiezingstijd kunnen we niet stevig genoeg benadrukken hoe trots we mogen zijn op al die ondernemers die elke dag weer hun nek uitsteken en risico nemen. En niet alleen voor zichzelf, maar vooral ook voor hun eigen mensen en hun omgeving’, zegt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland.

MKB-Nederland roept zowel particulieren als organisaties op om vrijdag 17 november ook iets voor ondernemers te doen. Dat kan op vele manieren: met kaartjes, cadeautjes, complimenten, berichten op sociale media et cetera. Op de website van de Dag van Ondernemer https://www.dagvandeondernemer.nl/ staan ideeën en een toolkit met leuke afbeeldingen, een complimentenposter, een ode aan ondernemers en online kaartjes die hiervoor kunnen worden gebruikt.

Tekst aangeleverd/ foto Leo de Harder