Schooltv

Terra Meppel VO houdt 26 januari 2024 Open Dag 

Op 26 januari 2024 nodigt Terra Meppel VO alle leerlingen uit groep 7 en 8 én hun ouders/verzorgers van harte uit voor de Open Dag. Op deze dag krijgen leerlingen de kans om de school van binnenuit te ervaren. Met de activiteiten en de te verkrijgen informatie kunnen ze een goed beeld vormen van het unieke onderwijsaanbod van Terra Meppel VO. 

Groene vakken, techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Leerlingen kunnen naar het vmbo-groen en het Groene Lyceum bij Terra Meppel; de school waar leerlingen denken én doen. 

Het is een spannende periode voor groep 8 leerlingen; het kiezen van een middelbare school. Voordat je die keuze maakt, is het fijn om eerst de scholen te bezoeken. De Open Dag is daar het moment voor. Op vrijdag 26 januari 2024 zijn de leerlingen van 14.00 tot 21.00 uur van harte welkom om samen met hun ouders/verzorgers in Meppel langs te komen. Er wordt informatie gegeven over de leerwegen vmbo-groen en het Groene Lyceum. Daarnaast is het mogelijk om de verschillende praktijkgebouwen op het terrein te bezichtigen. Docenten en leerlingen staan klaar om alle vragen te beantwoorden. 

Kom langs en ontdek de mogelijkheden die Terra Meppel VO biedt voor een leuke en uitdagende en middelbare schooltijd. 

Cheryl Groen/ foto Terra