Schooltv

Terra Meppel VO blikt terug op succesvolle Open Dag

Terra Meppel VO kijkt met trots terug op een geslaagde Open Dag die op vrijdag 26 januari 2024 plaatsvond. De Open Dag, die bedoeld is om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de school en de leerwegen, trok een groot aantal bezoekers.

Bezoekers, waaronder ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden, werden ontvangen door een enthousiast team van medewerkers en leerlingen die klaarstonden om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden. Tijdens de Open Dag konden bezoekers sfeer proeven en kregen zij informatie over het onderwijsaanbod en de begeleiding. Leerlingen konden de school, het praktijkgebouw en de sporthal bekijken en deelnemen aan verschillende activiteiten zoals een escaperoom opdracht bij wiskunde, het maken van een groot gemeenschappelijke schilderij in het cultlokaal en bloemschikken in het bloemlokaal, waardoor ze een goed inzicht kregen in het dagelijkse leven op Terra Meppel VO.

“Het is enorm fijn om leerlingen en ouders/verzorgers in de school te verwelkomen”, aldus Bonny van der Veen, afdelingsdirecteur Terra Meppel VO. “Alle medewerkers staan klaar en ook huidige leerlingen van Terra helpen graag mee tijdens de Open Dag. Zo kunnen we iedereen de juiste aandacht geven en zo goed mogelijk helpen. We hopen dat de leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan na het bezoeken van de Open Dag een goede schoolkeuze kunnen maken.”

Doedag 14 februari De Open Dag gemist? Op woensdag 14 februari zijn groep acht leerlingen van harte welkom op de Doedag. Tijdens deze dag kunnen ze nog beter kennismaken met de school en ervaren hoe het is om les van Groen, Cult, Sport of het Groene Lyceum te volgen op Terra Meppel VO Meer informatie is te vinden op meppel.voterra.nl

Tekst en foto: Terra