Nieuws

SteM voor Steun actie welke verenigingen winnen 250 euro

SteM voor Steun: wie nomineer jij in de categorie natuur en milieu
Net als in 2014 en 2018 zal Sterk Meppel een deel van haar verkiezingsbudget inzetten om verenigingen te steunen die zich belangeloos voor Meppel en haar inwoners inzetten.

In plaats van ‘hebbedingetjes’ zoals pennen uit te delen gebruiken we dit deel van het budget liever om organisaties te steunen die een bijdrage leveren aan Meppel. En door alle COVID-19 perikelen zeker een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

In de eerste ronde kunt u organisaties / verenigingen nomineren in de categorie Natuur & Milieu. Een belangrijk thema voor Sterk Meppel uit het verleden en voor de toekomst. De afgelopen 2 keer is deze prijs naar de Bijenvereniging gegaan. Maar denk bijvoorbeeld ook aan Vereniging Engelgaarde, Het Reestdal of Vogelwerkgroep VliegVlug. Denk ook vast na over de categorieën Duurzaam & Circulair, Samen maken we Meppel en Sportief & Gezond.

Jullie kunnen de nominaties voor ‘Natuur & Milieu’ doorgeven via Facebook, per e-mail of tijdens de straatgesprekken op 12 februari van 11 – 14 uur in het centrum van Meppel. E-mails kunnen gestuurd worden naar r.vleeuwen@gemeenteraadmeppel.nl.

De genomineerden worden maandagochtend 14 februari bekend gemaakt en vanaf dan kunt u stemmen via Facebook.

Zie ook de oproep: https://www.youtube.com/watch?v=jpJaZHB02MI

Foto Stem