Schooltv

Stad & Esch houdt open dagen in oktober

Stad & Esch organiseert ook dit jaar weer open dagen. Op vrijdag 7 oktober zijn groep 8-leerlingen samen met hun ouders/verzorgers van harte welkom in Meppel. De deelscholen Lyceum, Beroepencollege, Praktijkschool en Eigen weg openen dan hun deuren tussen 15.00 en 20.30 uur.

Op vrijdag 28 oktober opent Diever de deuren en kunnen bezoekers van 15.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur een kijkje komen nemen.

Tijdens de open dagen van Stad & Esch is het mogelijk om rondleidingen te volgen of zelf een route af te leggen. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd. Zo is het mogelijk om proeflessen te volgen, kan er gekeken worden in de labs, het theater, de dansstudio en de topsporthal. Ook kunnen er door middel van doe-activiteiten leuke goodies worden verzameld.

De meest actuele informatie is te vinden via: stadenesch.nl/open-dag-1.

Open dagen eerder dan normaal
De vo-scholen in Meppel hebben enige tijd terug besloten om de activiteiten voor groep 8-leerlingen eerder dit schooljaar te plannen. Zij houden namelijk rekening met een onverhoopt opsteken van het coronavirus waardoor fysieke activiteiten opnieuw geen doorgang zouden kunnen vinden. Bij grote interesse en waar mogelijk wordt er eind januari, onder voorbehoud, nog een tweede open dag georganiseerd.

Foto RTV Meppel