Cultuur

Spraakmakend toneelstuk ‘Grensgevallen’ in Meppel

Op zondagavond 21 april organiseert de VEG in samenwerking met Missie in Meppel de uitvoering van het toneelstuk ‘Grensgevallen‘. Een naaste zijn voor mensen in nood, die wat verder weg leven? Is dat wel mogelijk? Raakt het ons nog als mensen lijden onder armoede, verdrukking of oorlog? En hoe kun je in een situatie die buiten jouw macht ligt, het verschil maken? Hier probeert het toneelstuk ‘Grensgevallen’ een antwoord op te geven.

Grensgevallen is een spraakmakend, grappig en lichtvoetig toneelstuk voor alle leeftijden, gebaseerd op waargebeurde verhalen uit Oost-Europa. “. Met dit toneelstuk wil Zending over Grenzen arme en kwetsbare ouderen, gezinnen en kinderen in Oost-Europa een gezicht en stem geven. “Grensgevallen”  wil mensen over grenzen heen laten kijken. De voorstelling wordt gespeeld door theatergezelschap Orde der Dwazen.

Datum en tijd:  zondag 21 april om  19.00 uur. Locatie:  Studio ME-productions,  Blankenstein 680. Organisatie:  VEG Meppel / Missie in Meppel i.s.m. Zending over Grenzen. Entree:   gratis (aanmelden is niet nodig)

Tekst VEG/ foto ODD web