Sport

Skiën of snowboarden tijdens de open dagen

Kom in wintersportstemming op de open dagen bij Snowsports Zwolle. Wil je kennismaken met skiën of snowboarden? Ben je benieuwd wat Snowsports allemaal te bieden heeft? En wil je zo goed mogelijk voorbereid en getraind op wintersport? Allemaal redenen om langs te komen op de open dagen op zaterdag 4 en zondagmiddag 5 september.

Er is die zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur genoeg te doen aan de Ceintuurbaan 34 in Zwolle. Zoals een gratis mini-proefles om het skiën of snowboarden op de rolpistes te ervaren. Het maakt niet uit of je een beginneling bent of niet. Ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding. Alle materialen zoals helm, schoenen, ski’s en snowboards zijn aanwezig en gratis te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon rond te kijken en een hapje of drankje te nemen in het horecagedeelte.

“We hebben twee extra grote rolpistes. Hierdoor kan je eindeloos blijven skiën. Dat is ideaal om je goed voor te bereiden op de wintersport. Ook is het een leuke en complete work-out, waarbij je alle spiergroepen gebruikt. Beginners leren skiën of snowboarden en de ervaren wintersporters kunnen zo hun techniek en conditie verbeteren. Dat helpt je echt. Je komt gemakkelijker de berg af, hebt minder spierpijn en kans op blessures. Daardoor beleef je meer lol op wintersport”, legt eigenaar Alexander de Boer uit.

Snowsports Zwolle vind je aan de Ceintuurbaan 34 in Zwolle, tussen de A28 en het PEC Zwolle stadion, schuin tegenover de Mc Donalds. Er is volop gratis parkeergelegenheid. “We hebben wel een verzoekje. Meld je van tevoren aan via ons e-mailadres info@snowsports.nl en geef aan wanneer en met hoeveel personen je komt. Meer informatie op https://snowsportszwolle.nl/

Foto Snowsports