Exposities

Sanne de Graaf grafisch werk in het Drukkerijmuseum

Sanne de Graaf maakt grafisch werk en debuteert in het Drukkerijmuseum Meppel met een keuze uit haar grafiek.
Na een carrière als therapeut in de zorg, gooide Sanne de Graaf (41) het roer om en besloot van haar leven haar beroep te maken.

Al van kleins af aan zijn voor Sanne de kunsten een uitlaatklep, een manier om met grote en kleine thema’s in haar leven om te gaan. Haar interesse is breed.

Ze werkt met uiteenlopende materialen en heeft zich verschillende technieken eigen gemaakt. Vijf jaar geleden raakte ze besmet met het printvirus en sindsdien ligt haar focus voornamelijk op lino- en blockprint.

Sanne neemt haar eigen leven als onderwerp en probeert, door het aansnijden van soms kwetsbare onderwerpen, verbinding te maken en taboes te doorbreken. Onderwerpen als zelfbeeld, rouw, sociale druk en psychische kwetsbaarheid passeren regelmatig de revue. Door haar openheid en bereidheid zich bloot te geven, probeert Sanne duidelijk te maken dat ze ook maar wat doet. Net als iedereen.

De expositie is te zien in de Houwinkzaal in het Drukkerijmuseum Meppel t/m 23 december 2022. Tegelijkertijd Is de expositie van Poesiealbums te zien en beleven op de 2e etage in de expositieruimte.

Foto Drukkerijmuseum