Nieuws

Rouwcafé woensdag 15 november a.s.

Op woensdag 15 november wordt er wederom een Rouwcafé georganiseerd bij Stadscafé Oasis. Het Rouwcafé is een initiatief van Annerie Kremer Uitvaartzorg. Hier treft u gelijkgestemden met wie u op een informele manier in gesprek kunt gaan.

“Verliesjuf” en rouwbegeleidster Sonja Lassche uit Rouveen vertelt over verlies en veerkracht. Sonja: “We dragen allemaal gebeurtenissen uit het verleden met ons mee en deze hebben ons gevormd tot wie we nu zijn. Ik vertel in het Rouwcafé graag over hoe mijn eigen ervaringen ervoor hebben gezorgd dat ik nu doe wat ik het allerliefste doe: ouders en kinderen begeleiden in periode van rouw en verdriet”.

Lianne Dolstra van Welzijn MensenWerk en Meppelvoorelkaar.nl is aanwezig om te vertellen welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden om de donkere maanden door te komen. Maar ze vertelt ook over Meppelvoorelkaar, een platform waar je je kunt opgeven als vrijwilliger, maar waar je ook een maatje kunt vinden om bijvoorbeeld samen mee te sporten of gewoon een goed gesprek.

U bent van harte welkom in het Rouwcafé om u te laten informeren door interessante gastsprekers tijdens deze interactieve bijeenkomst. Maar er is uiteraard ook ruimte om met gelijkgestemden het gesprek aan te gaan. De ervaring leert dat in deze sfeervolle en ongedwongen setting gedurende de avond de mooiste gesprekken plaatsvinden.

Zoals ieder Rouwcafé is Annerie Kremer ook weer samen met haar collega’s aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Locatie: Stadscafé Oasis, Kerkplein 15 in Meppel. Inloop vanaf 19.30 uur, start 1e gastspreker 20.00 uur. De toegang is gratis, opgave is niet noodzakelijk.

Carolien van Braam