Cultuur

Reünie concert met het “Antwerpen Kwartet”

Op zaterdagavond, 11 november om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur zal het “Antwerpen Kwartet” optreden in de Kunst en cultuursalon, Woldstraat 52 in Meppel. Dit is een reünie concert, deze avond

 zullen de muzikanten na 25 jaar weer samen spelen. Het Antwerpen Kwartet is 25 jaar geleden ontstaan na een optreden in Antwerpen, vandaar de naam. De artiesten brengen na zoveel jaren hun eigen invloeden mee. We zullen het horen. Het repertoire omvat Swing, Bebop, Bossa Nova en Ballads. Dit is jazz!

Jaap Arts- piano, Jan Kramer- contrabas, Matthias van Olst- drums en Peter Swart- saxen. Ze zijn allen huns weegs gegaan en hebben ieder in verschillende jazzbands gespeeld. Het spel zal deze avond worden verrijkt met gastzangeres, Ria Ferment, zangeres van het jazzcombo “Jazzle”. Welkom op deze avond vol herinnering en jazzmuziek. Entree € 12,50, kaarten in voorverkoop € 10,00 te verkrijgen op vrijdag en zaterdagmiddag in de Salon en dagelijks bij boekhandel Riemer Barth in de Woldstraat in Meppel.

Wiedy Jacobs